PVC vloeren

PVC vloeren, onderhoud voor uw PVC vloer, alles vindt u hier!

Site SearchPVC - Alles over PVC vloeren

PVC vloeren

5 Dec 2012

PVC / Vinyl vloeren, zijn echte nieuwe trendvloeren. Deze vloeren stralen het gevoel van hout uit en het heeft de vele voordelen die kunststof te bieden heeft. Dit is een ideale combinatie wanneer u naar een sfeervolle vloer zoekt die makkelijk te onderhouden is. PVC vloeren bieden u verschillende voordelen zoals, PVC gaat prima samen met vloerverwarming en het is mogelijk om het in de woonkamer te leggen maar het kan ook prima in de badkamer of keuken.


Al jaren wordt PVC in ziekenhuizen en kantoorpanden gebruikt als vloer. Doordat het gemakkelijk te onderhouden is, is het ideaal voor kantoren om een PVC vloer te hebben liggen. Ondertussen worden de vloeren niet alleen meer gebruikt in kantoorpanden maar ook in vele huizen. Dit komt doordat de mogelijkheden van PVC onbegrensd is en het voor iedereen vele voordelen biedt. PVC kunt u zien als een soort vinyl alleen dan sterker, zwaarder en van betere kwaliteit. Nog een voordeel van deze vloeren is dat de prijs erg schappelijk te noemen is, de meeste PVC vloeren kunt u voor een relatief lage prijs krijgen.


Wat voor de een een voordeel is en voor de ander een nadeel, PVC vloeren zijn stiller dan houten vloeren. Dit is voor als u in een gehorig huis woont uiteraard een uitkomst, of als u in een appartement woont waar u aan bepaalde eisen moet voldoen met uw vloer.


Kijk voor alle informatie over PVC vloeren op: Alles over PVC vloeren.We Are Social!

Volg Parketmeester op Facebook Volg Parketmeester op Twitter

Vloeren inspiratie

  • Merbau parket vloer
  • Parket vloer
  • Keuken met parketvloer
  • Woonkamer met mooie vloer