Laminaatvloeren

Laminaatvloeren, onderhoud van uw laminaat, alles vindt u hier!

Site SearchLaminaat - Het onderhoud van uw laminaat

Onderhoud van uw laminaatvloer

5 Dec 2012

Een laminaatvloer is een van de meest gebruikte vloeren in de Nederlandse woningen.


Laminaatvloeren zijn vloeren die enorm onderhoudsvriendelijk zijn. Er zijn vele manieren om uw vloer zo lang mogelijk mee te laten gaan. Zowel onderhoudsmiddelen als onderhoudsproducten, beide zorgen voor optimale prestaties van uw vloer.


Om uw vloer van dagelijks vuil schoon te houden kunt u gemakkelijk gebruik maken van een stofwisser, dit zorgt ervoor dat al het vuil van 3 of misschien wel 5 dagen niet in de naden van uw vloer kruipt. Tegen grondig vuil kunt u de stofzuiger met een parketborstel mond gebruiken, dit zorgt ervoor dat de vloer niet beschadigd worden.


Buiten deze manieren kunt u ook gebruik maken van speciale onderhoudsmiddelen voor uw laminaatvloer, niet elk middel is namelijk goed voor uw vloer dus let goed op dat u wel het juiste middel gebruikt.


Wanneer u de middelen gebruikt dan adviseren wij u om een dweil te pakken en een emmer water, u voegt dan het door u uitgekozen middel toe aan het water.


Let op dat de dweil vochtig is en niet te nat. Het onderhoud van uw laminaatvloer is erg belangrijk en niet erg instensief!


Kijk voor alle informatie over onderhoud van laminaatvloeren op: Alles over het onderhoud van laminaat.We Are Social!

Volg Parketmeester op Facebook Volg Parketmeester op Twitter

Vloeren inspiratie

  • Merbau parket vloer
  • Parket vloer
  • Keuken met parketvloer
  • Woonkamer met mooie vloer