Parketvloeren

Parketvloeren, parketsoorten, alles vindt u hier!

Site SearchParket - Een parketvloer in uw badkamer

Parketvloer in uw badkamer

5 Dec 2012

Een parketvloer in uw badkamer?


Dat is tegenwoordig geen enkel probleem meer. Uw badkamer zal door de warmte van hout een erg chique en charmante uitstraling krijgen.


Iedereen zou graag de grootste en mooiste badkamer die u maar kunt bedenken willen. Om de sfeer in zo'n droom badkamer te krijgen bedenkt men er vaak een mooie parketvloer bij. Door de uitstraling van hout lijkt uw badkamer in één klap anders dan wanneer u tegels gebruikt.


Voorheen bleef het vooral bij dromen, het werd sterk afgeraden en menig mens heeft dit geaccepteerd. Maar waarom zou u niet eens kijken of er wel een parketvloer in de badkamer kan? Het is namelijk wel degelijk mogelijk, verschillende soorten hout zoals afzelia of eiken zijn goed geschikt voor uw badkamer. Deze vloeren kunnen goed tegen een hoge luchtvochtigheid mits deze goed worden aangebracht.


De Parketmeester houdt zich veel bezig met het ontwikkelen van vloeren voor in badkamers. Zij werken samen met gespecialiseerde leveranciers, samen zorgen ze dat massief houten deeltjes exact zo gedroogd worden dat deze perfect voor uw badkamer zijn.


Wanneer u de juiste ondervloer gebruikt is het hele verhaal compleet en kunt u de droom badkamer uitlaten komen in de realiteit.


Buiten de brede keuze in houtsoorten zijn er ook vele legpatronen waaruit u kunt kiezen.


Kijk voor alles over parketvloeren in badkamers eens op: Een parketvloer in UW badkamer.We Are Social!

Volg Parketmeester op Facebook Volg Parketmeester op Twitter

Vloeren inspiratie

  • Merbau parket vloer
  • Parket vloer
  • Keuken met parketvloer
  • Woonkamer met mooie vloer