Laminaatvloeren

Laminaatvloeren, onderhoud van uw laminaat, alles vindt u hier!

Site SearchLaminaat - Vloerverwarming onder uw laminaat

Onderhoud van uw laminaatvloer

5 Dec 2012

Bent u opzoek naar een vloer die in combinatie met vloerverwarming goed tot zijn recht komt? Dan raden wij u zeker een laminaatvloer aan! Let wel op dat laminaat een zwevende vloer is, dit betekent dat er een isolerende tussenlaag tussen het laminaat en de vloer komt. Daarom adviseren wij het vooral als bij verwarming te gebruiken en niet als hoofdverwarming van uw woning.


Vloerverwarming onder laminaat zorgt ervoor dat u kamer zich op warmt maar toch adviseren wij u om radioteren als hoofdverwarming te plaatsen. Het is mogelijk om de vloerverwarming wel als hoofdverwarming te gebruiken maar wij raden het u niet aan omdat er vrij veel rendement verlies op kan treden.


Parketmeester heeft een speciaal ontwikkelde comfort vloerverwarming op de markt gebracht die zorgt dat uw laminaatvloer er in de koude wintermaanden aangenaam warm bij ligt.


Hierdoor zult u nooit meer hele koude voeten in de winter hebben, want uw vloer blijft altijd aangenaam warm. Parketmeester garandeert u het beste resultaat, dat betekent voor u veel zekerheid.


De comfort vloerverwarming hoeft u niet door de hele woning te gebruiken, het is ook mogelijk om deze plaatselijk te gebruiken. Denk bijvoorbeeld in de buurt van de bank, keukentafel of bij het aanrecht.


Kijk voor alle informatie over vloerverwarming en laminaat op: Alles over vloerverwarming en laminaat.We Are Social!

Volg Parketmeester op Facebook Volg Parketmeester op Twitter

Vloeren inspiratie

  • Merbau parket vloer
  • Parket vloer
  • Keuken met parketvloer
  • Woonkamer met mooie vloer