Parketvloeren

Parketvloeren, parketsoorten, alles vindt u hier!

Site SearchParket - vloerverwarming voor u parketvloer

Parket met vloerverwarming of vloerkoeling

5 Dec 2012

Parket in combinatie met vloerkoeling of vloerverwarming, is dat mogelijk?


Dat is het zeker! Vrijwel alle parketsoorten zijn uitermate geschikt om in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling te leggen. Dit kan zonder dat het rendement van uw vloerverwarming te vloeren. Parket laat namelijk erg goed warmte door en hierdoor is het dus prima in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling te realiseren.


Als we in de toekomst kijken is de verwachting dat er steeds meer en meer woning voorzien zullen worden van vloerverwarming. Het is mogelijk om vloerverwarming als hoofd verwarming te gebruiken maar u kunt het ook goed voor bijverwarming gebruiken. Dit zorgt voor vele mogelijkheden wat betreft het verwarmen van uw kamer.


Voor zowel de vloerverwarming in combinatie met parket als de vloerkoeling in combinatie met parket heeft Parketmeester al ruim 15 jaar een installatie protocol vastgesteld.


Door deze installatie protocol zijn de aangesloten bedrijven in staat om op een verantwoorde wijze een parket-, planken-, kurk- of laminaatvloer te leggen op een vloer met vloerverwarming.


Kijk voor alle informatie over vloerverwarming of koeling voor parketvloeren op: Vloerverwarming.We Are Social!

Volg Parketmeester op Facebook Volg Parketmeester op Twitter

Vloeren inspiratie

  • Merbau parket vloer
  • Parket vloer
  • Keuken met parketvloer
  • Woonkamer met mooie vloer